fruitsalade
fruit van 't seizoen | gesneden | diverse soorten fruit
VIS/VLEES 350* GRAMgamba - grote gamba's | zie basis pag. voor marinade keuze
zalm - zalmmoot | heel/1 stuk | marinade: cirtroen/knoflook/peper halve kreeft - hele staart mogelijk (even aantal) ribeye - heel/1 stuk | grainfed | zie basis pag. voor marinade keuze
angus hamburger - pikant gekruid | verse kruiden
kip - kippendij | heel | zie basis pag. voor marinade keuze
Prijs: € 65,00 p.p. (kreeftgewicht kan afwijken i.v.m. dagprijs/excl.personeelskosten WORKSHOPBBQbbq workshop* Tijdens dit event leren wij onze gasten, onder begeleiding van onze koks, barbecueën, slow bbq, roken en koken. Deze workshops worden op maat gemaakt voor u of uw bedrijf.
Het samengestelde menu zullen we op locatie bereiden in twee/drie groepen. Of je nu beginner of expert bent,
voor iedereen is er een geschikte workshop of moeilijkheidsgraad van gerecht bereiding.
Zo kun je ook kiezen voor onze exclusieve workshop, master of een workshop op de big green egg/Guru Grill/Komado/Monolith/Basterd.
Tijdens de workshop is het natuurlijk het belangrijkste dat jullie genieten van het bereiden & het barbecueën. We staan stil bij de kook technieken en het volledig te beheersen van de BBQ.
Onder het genot van een drankje maken jullie het ultieme barbecuegerecht, waarna we lekker gaan eten.
Na afloop zijn de recepten beschikbaar om mee te nemen
Prijs op aanvraag*